ГоловнаПолітика

Міністр фінансів Олександр Данилюк оцінить перебіг реформ в Україні

Реєстрація для участі в форумі - за посиланням.

Міністр фінансів Олександр Данилюк оцінить перебіг реформ в Україні
Фото: Сергей Нужненко

Міністр фінансів візьме участь у IX Національному експертному форумі Інституту Горшеніна, який відбудеться в Києві 7 червня (четвер) 2018 року.

Під час дискусійної панелі «ПРОЦЕС РЕФОРМ В УКРАЇНІ. ІНСТИТУЦІОНАЛІЗАЦІЯ», міністр фінансів Олександр Данилюк, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, директор з комерційної діяльності «ДТЕК Енерго» Віталій Бутенко, голова Ради Незалежної асоціації банків України Роман Шпек, директор програми USAID РАДА Ігор Когут і член Німецької консультативної групи в Україні Георг Цахманн обговорять державні пріоритети в розвитку країни, процес реформ і рівень розвитку інститутів в Україні.

Модератор дискусійної панелі - Іван Міклош, голова Стратегічної групи радників з підтримки реформ, головний економічний радник прем'єр-міністра України.

На обговорення винесено такі питання:

  • Процес реформ: досягнення, виклики, нові горизонти. Чи стали реформи незворотними?
  • Інститути VS персоналії. Чи має Україна відповідний рівень розвитку інститутів?
  • Пріоритети в реформуванні країни: ремонт фасадів чи якісна трансформація? Інституціоналізація як невід'ємний критерій якісної реформи.
  • Реформа парламенту як критичний елемент у процесі трансформації всієї країни.
  • Чи відповідає наявний базис законодавчого процесу в Україні сучасним викликам країни, що динамічно розвивається в глобальному світі?
  • Чи може Україна сподіватися на сучасний парламент нової якості?
  • Чи забезпечить реформа енергетичного сектору ефективність і прозорість галузі, інтеграцію в європейські енергетичні системи?

Також під час IХ Національного експертного форуму Інституту Горшеніна працюватимуть дискусійні панелі "ФОРМУЛА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ. Продовження" і "ЦИФРОВИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ. ІННОВАЦІЇ ЯК ФАКТОР РОЗВИТКУ".

Програма IX Національного експертного форуму Інституту Горшеніна – за посиланням.

Реєстрація для участі в форумі - за посиланням.

Акредитація ЗМІ: тел.: ‎‎(044) 230 49 62; e-mail: [email protected]

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram