ГоловнаПолітика

33-річна юристка з Калуша стала першою заступницею міністра енергетики

Тетяна Максимець ніколи не працювала у сфері енергетики та вугільної промисловості.

33-річна юристка з Калуша стала першою заступницею міністра енергетики
Татьяна Максимец
Фото: vikna.if.ua

Уряд призначив першим заступником міністра енергетики та вугільної промисловості Тетяну Максимець.

Про це "Українським новинам" повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.

Тетяна Максимець народилася 22 серпня 1984 року в смт Теплик Вінницької області, шкільну освіту отримала в Калуші. У 2005 році в Національному авіаційному університеті отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки "Право". У 2007 році закінчила Прикарпатський національний університет імені Стефаника - отримала повну вищу освіту і кваліфікацію юриста, викладача права. З липня 2005 року по квітень 2007 року працювала в Господарському суді Києва на посаді секретаря судового засідання. З квітня 2007 року по квітень 2011 року працювала в Київському апеляційному господарському суді (секретар судового засідання, фахівець, помічник судді). У квітні 2011 року переїхала з Києва до Калуша, працювала в Господарському суді Івано-Франківської області (фахівець, секретар судового засідання).

Максимець у 2011-2015 роках очолювала юридичний відділ виконавчого комітету Калуської міської ради та до 2014 року працювала під керівництвом Ігоря Насалика, який у той час був мером міста, а зараз займає посаду міністра енергетика. Потім вона деякий час була керуючою справами мерії Калуша, поки не стала директором департаменту правового забезпечення Міненерго.

Першим заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з липня 2016 року була Галина Карп. На початку березня вона подала у відставку. За словами Насалика, Карп має намір брати участь у конкурсі на посаду члена наглядової ради національної енергетичної компанії "Укренерго".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram