ГоловнаПолітика

Нацагентство з повернення активів за день прийняло в управління 11 елітних квартир і 15 паркомісць

З частиною користувачів квартир уже укладено нові договори оренди.

Нацагентство з повернення активів за день прийняло в управління 11 елітних квартир і 15 паркомісць
ЖК Диамант, в котором находится квартира бывшего министра доходов и сборов Александра Клименко
Фото: Сергей Нужненко

Національне агентство з повернення корупційних активів (АРМА) 25 січня на підставі відповідних постанов слідчого судді прийняло в управління чергові об'єкти нерухомості і передало їх в управління управителю.

Про це повідомляють на офіційному сайті відомства.

"Це арештовані в кримінальному провадженні 11 квартир і 15 машиномісць у житловому комплексі преміум-класу в Києві. З частиною користувачів квартир уже укладено нові договори оренди. Відповідно, вже в лютому кошти будуть перераховані до держбюджету", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що протягом прийняття в управління цього пакету нерухомості працівникам Нацагентства здійснювалися перешкоди з боку третіх осіб, які назвалися представниками власників зазначених активів, але доказів своїх повноважень вони не надали.

Нагадаємо, 23 січня співробітникам Нацагентства, незважаючи на опір невідомих осіб, вдалося зайти в київську квартиру колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка на бульварі Тараса Шевченка. Для цього їм довелося вдатися до допомоги поліцейського спецназу КОРД.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram