ГоловнаПолітика

Підозрюваному у вбивстві Ноздровської обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (оновлено)

Юрій Россошанський буде перебувати в СІЗО.

Вишгородський районний суд близько 17:20 вівторка почав обирати запобіжний захід для Юрія Россошанського. Його підозрюють в убивстві юристки Ірини Ноздровської.

Справу розглядає суддя Олексій Рудюк, повідомив кореспондент LB.ua.

Звинувачення вимагало взяти Россошанського під варту.

Оновлення. Судове засідання тривало трохи менше як дві години. Суддя задовольнив клопотання звинувачення і відправив підозрюваного за ґрати на термін 60 днів - до 8 березня.

Убивство Ноздровської відбулося напередодні Нового року і набуло широкого розголосу, оскільки вона брала участь у не менш гучному судовому процесі. Упродовж тривалого часу Ноздровська домагалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який у 2015 році збив насмерть її сестру Світлану. Россошанський є племінником колишнього голови Вишгородського районного суду.

У червні 2017 року Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого, Юрій Россошанський, прямо погрожував Ірині. Через два дні вона зникла, а 1 січня її тіло знайшли в струмку біля села Демидів.

Саме Юрія Россошанського і затримали за підозрою у вбивстві Ноздровської. 8 січня йому вручили підозру за ч 1. ст. 115 КК (умисне вбивство).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram