ГоловнаПолітика

До заміської резиденції Порошенка стягнули силовиків, - нардеп

"Величезну кількість силовиків" пояснили навчаннями.

До резиденції президента Петра Порошенка в Козині Київської області стягнули силовиків. Про це повідомила народний депутат Вікторія Войціцька ("Самопоміч").

"Те, що сьогодні для забезпечення порядку в місцях проведення акцій в центрі було задіяно багато силовиків - ок, розумію, і добре, що день пройшов без суттєвих ексцесів. Але поясніть, навіщо стільки людей і техніки нагнали для охорони приватної резиденції президента? Та ще й дорогу перекрили? І це я тільки незначну частину людей і техніки сфотографувала", - написала Войціцька в фейсбуці.

На опублікованих нардепом фотографіях можна побачити кілька військових вантажівок і десяток військовослужбовців.

"Запитала в хлопців, з чим пов'язана така величезна кількість силовиків. Відповідь була "гарна": проводяться навчання", - зазначила нардеп.

Увечері під Радою сталися нові сутички між протестувальниками та поліцією. Конфлікт виник через те, що представники Національної гвардії почала прибирати паркан-сітку, який вони раніше встановили.

Нагадаємо, сьогодні, 17 жовтня, велика кількість партій і політичних сил зібрали в Києві акцію.

Під час мітингу нардеп Володимир Парасюк двічі вдарив ногою начальника Управління державної охорони Валерія Гелетея біля будівлі Верховної Ради. Пізніше біля будівлі Кабінету міністрів сталася бійка між мітингувальниками і правоохоронцями.

Увечері під Радою побили народного депутата Олега Барну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram