​За НЕскасування депутатської недоторканості - ВСІ!

Сьогодні в Україні видатний день, який варто назвати Днем політичної ганьби. Українська "політична еліта" через два законопроекти з одного й того ж питання - скасування депутатської недоторканості - продемонстрував повну світоглядну єдність, а відтак і повну тотожність своєї суті.

Фото: Макс Требухов

Явже не раз казав, що нема жодної різниці, як називаються найбільш "розкручені" українські політичні партії, що всі вони насправді є однаковими і працюють лиш самі на себе й на своїх господарів-олігархів, а народу тільки голови морочать і вже понад двадцять років грабують його. І всі суспільно-актуальні питання використовують виключно для піар-шахрайства. Красномовним підтвердженням цього стала повна єдність "коаліційних" і "опозиційних" партій з питання "скасування депутатської недоторканості", продемонстрована через відповідні законопроекти - 6773 та 7203.

Страшно опозиційні "Батьківщина", "Радикальна партія", "Самопоміч" і "Свобода" абсолютно так само, як і "правляча коаліція" БПП й "Народний фронт" навіть і не думають скасовувати саму головну "недоторканість" народних депутатів - їх права на повну безкарність за створення жахливо антинародного законодавства!

Всі вони у своїх законопроектах дбайливо зберігають частину другу ст.80 Конституції України, яка гласить: " Народні депутати України не несуть юридичної відповідальності за результати голосування..."

Мовляв, за те, що грабуємо і знищуємо народ, будемо нести політичну відповідальність.

Так і хочеться сказати словами одного мого друга-поета: "Ти ж дивись, які с**и!".

Я покажу, якою має бути ст.80 Конституції України, - готовлю мій законопроект.

Аркадій Корнацький Аркадій Корнацький , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram