ГоловнаПолітика

Парасюк ударив Гелетея біля Ради (оновлено)

Начальник УДО не відповів.

Парасюк ударив Гелетея біля Ради (оновлено)

Нардеп Володимир Парасюк кілька разів ударив ногою начальника Управління державної охорони України Валерія Гелетея біля будівлі Верховної Ради.

Відео інциденту виклав у фейсбуці директор інформаційного ресурсу "Трипільський край" Євген Цяпенко.

Парасюк і його колега по парламенту Сергій Лещенко помітили Гелетея біля парламенту і почали обурюватися великою кількістю правоохоронців. Парасюк також пригадав Гелетею події в Іловайську (Гелетей тоді був міністром оборони). Депутат штовхнув начальника УДО, а потім ударив ногою. Гелетей на удар не відповів, Парасюка відтягнули. Потім Гелетей підійшов до нардепів і, судячи з усього, обізвав Парасюка "г**нюком". Парасюк знову вдарив його ногою. Після цього депутати спокійно пішли далі.

Оновлення. Гелетей у коментарі агентству УНН сказав, що не буде скаржитися на Парасюка в правоохоронні органи.

"Я не збираюся жодним чином підігравати безглуздому самопіару Володимира Парасюка і якось реагувати на його антисоціальну поведінку. Я людина військова, мене з дитинства вчили не чіпати слабких, тому я не збираюся звертатися до правоохоронних органів", - сказав він.

В ефірі 112 каналу Гелетей сказав, що Парасюк його навіть не вдарив до пуття.

Нагадаємо, Парасюк - рекордсмен серед нардепів за кількістю бійок.

У вересні минулого року нардеп після участі в телевізійному ефірі дочекався під студією депутата від Опоблоку Олександра Вілкула і почав бійку з ним. Пізніше Парасюк спробував пошкодити автомобіль Вілкула.

У червні 2016 року під час засідання Верховної Ради Парасюк побився з членом фракції "Опозиційний блок" Дмитром Колесниковим через те, що той виступав російською мовою

У листопаді 2015 року Парасюк ударив ногою генерала СБУ Василя Пісного на засіданні Національного антикорупційного комітету Верховної Ради. Парламентарія розгнівали слова Пісного про те, що він зробив для Майдану більше, ніж сам Парасюк. Співробітник СБУ подав скаргу на дії нардепа в Генеральну прокуратуру України. За фактом нападу Парасюка на Пісного відкрито кримінальне провадження.

Раніше того самого місяця під час судового засідання у справі Геннадія Корбана Парасюк ударив прокурора Олександра Голінченка.

Наприкінці жовтня 2015 року Парасюк влаштував скандал під час засідання Центральної виборчої комісії. Він накричав на члена ЦВК Жанну Усенко-Чорну, звинувативши її в поганій організації місцевих виборів.

Наприкінці вересня 2015 року Парасюк посварився з головою міліції Луганської області Анатолієм Науменком після закінчення виїзного засідання комітету ВР з питань запобігання корупції.

У середині липня 2015 року Парасюк обурився появою в сесійній залі Романа Насірова - голови Державної фіскальної служби, який не склав депутатського мандата, і затіяв бійку в сесійній залі.

У лютому 2015 року Парасюк штовхнув колишнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина після його виступу в залі засідань. Інцидент стався після того, як Литвин з трибуни Ради звинуватив владу в скороченні соціальних виплат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram