ГоловнаПолітика

Суд заарештував депутата з Миргорода за підозрою у вбивстві колеги

Йому закидають ст. 121 КК - заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

Суд заарештував депутата з Миргорода за підозрою у вбивстві колеги
Хачатрян (в центре) с переводчиком
Фото: poltava.to

Жовтневий райсуд Полтави 21 вересня обрав запобіжний захід депутатові Миргородської міськради Хачатуру Хачатряну, якого підозрюють у причетності до смерті колеги по міськраді.

Як повідомляє місцеве видання "Полтавщина", суддя Алла Чуванова постановила взяти його під варту на 60 днів без права внесення застави. Такий самий запобіжний захід 20 вересня обрали для двох інших підозрюваних.

Усім трьом інкримінують розбій (ч. 4 ст. 187 КК) і нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК).

Під час суду виявилося також, що Хачатрян не володіє українською мовою. Для нього викликали перекладача з Полтавського університету економіки і торгівлі.

Нагадаємо, депутата з Миргорода Олега Супруненка жорстоко побили 12 липня близько 05:00 в Миргороді по вул. Єрковській. За даними партії "Свобода", яку він представляв, на депутата міськради напали невідомі в масках і завдали йому важкі поранення: серйозні травми голови і численні переломи, після чого покинули потерпілого непритомному на узбіччі.

Після цього Супруненко 26 днів перебував у реанімації. Він помер 7 серпня після 26 днів боротьби за життя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram