ГоловнаПолітика

Жінка оголила груди на церемонії зустрічі Порошенка і Лукашенка (оновлено)

Невідома кричала "Живє Бєларусь".

Жінка оголила груди на церемонії підписання офіційних документів між Білоруссю і Україною за участю президентів Олександра Лукашенка і Петра Порошенка.

Вона зняла із себе футболку в натовпі журналістів і почала кричати "Живє Бєларусь" під час підписання документів між міністрами культури двох країн.

Охорона випровадила її із залу.

За деякими даними, провокацію влаштувала представниця руху FEMEN.

Під час заходу за участю Порошенка і Лукашенка стався ще один інцидент. Коли Лукашенко зачитував свою промову, знепритомнів голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко. Його винесли з приміщення і надали першу допомогу, пізніше Назаренка госпіталізували.

Оновлення. Винуватиця інциденту - представниця FEMEN Анжеліна Діаш де Кінташ - пройшла в Адміністрацію президента за підробленим посвідченням журналістки видавничої групи «Картель».

Насправді ламіноване посвідчення під номером 090 видане заступниці головного редактора видань "Деловая столица" і "Власть денег" Ользі Сантаровіч, повідомили в "Картелі". Видавнича група подала заяву в Нацполіцію.

Фото: dsnews.ua

З активісткою FEMEN у будівлі АП провели профілактичну бесіду поліція і співробітники Управління державної охорони. Кримінального провадження щодо інциденту не порушували, повідомили Українським Новинам у поліції Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram