ГоловнаПолітика

Рух поїздів між Бахмутом і Горлівкою заблокували (оновлено)

Перекрито другу ділянку залізниці на Донбасі.

Рух поїздів між Бахмутом і Горлівкою заблокували (оновлено)
Фото: facebook.com/shtab.blokady/

Учасники блокади залізниці перекрили залізничний переїзд поблизу міста Бахмут Донецької області, заблокувавши рух у напрямку окупованої Горлівки.

Про це повідомляють на сторінці Штабу блокади торгівлі з окупантами у фейсбуці.

"Зараз встановлюється намет на редуті. До акції приєдналися військові побратими з різних міст і областей України, волонтери й активісти", - сказано в повідомленні.

На сайті поліції Донецької області повідомляють, що вранці на станції Бахмут близько 50 осіб зупинили тепловоз і за допомогою машин перекрили рух на залізничному переїзді.

"Невідомі озброєні люди в камуфляжі і на бусах перекрили залізничну колію по вул. Корсунського, заблокували тепловоз, у якому перебувають працівники залізниці, з метою перекриття руху на станцію Микитівка", - сказано в повідомленні.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції.

"У зв'язку з тим, що в районі пересувається велика кількість невідомих людей зі зброєю, за розпорядженням голови поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна весь особовий склад Бахмутського ВП піднято за тривогою. Поліцейські перейшли на посилений варіант несення служби. Інформацію про подію скеровано в СБУ", - додали в поліції.

Нагадаємо, 25 січня ветерани АТО за підтримки кількох нардепів перекрили залізницю Луганськ - Попасна. Блокада там триває.

Наприкінці грудня кілька колишніх і діючих бійців АТО, пов'язаних з батальйонами "Донбас" і "Айдар", оголосили, що запустять мобільні групи і встановлять блокпости для блокування роботи нелегальних торгових маршрутів з непідконтрольною частиною Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram