ГоловнаКультура

Померла актриса Керрі Фішер, яка зіграла принцесу Лею в "Зоряних війнах"

Актрису ушпиталили після серцевого нападу.

Померла актриса Керрі Фішер, яка зіграла принцесу Лею в "Зоряних війнах"
Генерал Лея
Фото: B&H

Голлівудська актриса Керрі Фішер, яка зіграла принцесу Лею в кіноепопеї "Зоряні війни", померла в Лос-Анджелесі у віці 60 років.

Про це повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Перед цим актрису ушпиталили в медичний центр імені Рональда Рейгана в Лос-Анджелесі після серцевого нападу, який стався під час перельоту з Лондона.

Першу допомогу їй надав лікар, який летів у літаку, після чого Фішер доправили до лікарні в критичному стані відразу після приземлення і підключили до апарата штучного дихання.

Пізніше повідомляли, що стан актриси стабілізувався.

У 1970-х Керрі Фішер узяла участь у зйомках в трьох епізодах "Зоряних воєн", зігравши одну з головних ролей принцеси Леї Органа-Соло. 2015 року вона знялася в продовженні саги "Зоряні війни: Пробудження сили".

У середині 1980-х актриса випустила книгу "Листівки з урвища", яка ґрунтувалася на її власному досвіді боротьби з наркозалежністю. У Лос-Анджелес актриса прилетіла в рамках рекламного турне, присвяченого її новій книзі "Біограф принцеси".

Нагадаємо, що фантастична сага "Зоряні війни" складається із семи фільмів: оригінальної трилогії, трилогії-приквелу і першого фільму нової трилогії, який вийшов 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram