ГоловнаПолітика

Поділ Плаза Резіденс - житловий комплекс для активних і сучасних поціновувачів комфорту Новости компаний

Вдале місце розташування житлового комплексу Поділ Плаза Резіденс на вулиці Глибочицька, 73-77 у Києві дає унікальну можливість власникам квартир скористатися незаперечними перевагами проживання в діловому і культурному центрі столиці. Сучасні офіси, торговельні центри, кращі навчальні заклади міста - все це розташовується буквально за крок від ЖК Поділ Плаза Резіденс.

Всупереч поширеній думці, розміщення нового комплексу у наповненому життям центрі Києва не завдасть незручностей з паркуванням. Спеціально для мешканців Поділ Плаза Резіденс передбачений зручний багаторівневий паркінг з великою кількістю машиномісць. А територія комплексу, власний дитячий садок, недоступні для сторонніх зони відпочинку роблять його безпечним і комфортним місцем для життя та відпочинку - як для дітей так і для їхніх батьків.

ЖК Поділ Плаза Резіденс - короткий огляд житлового комплексу

Житловий комплекс Поділ Плаза Резіденс розташовується біля підніжжя гори Щекавиця поруч з майбутнім красивим сквером, а з вікон комплексу відкривається дивовижна панорама на місто. Творцям проекту повністю вдалося органічно вписати сучасний тип багатоповерхової забудови в маленький куточок практично недоторканої природи. Це зроблено за рахунок оригінального планування комплексу: терасність і великі панорамні вікна відмінно вписуються в навколишню атмосферу старого Подолу.

Світлий просторий хол, сучасний дизайн в неокласичному стилі, спеціальна зона очікування для гостей - все це створює незабутнє враження від відвідин комплексу.

Для мешканців Поділ Плаза Резіденс передбачені місткі паркування, підйомники для машин і безшумні пасажирські ліфти виробництва "Schindler" (Швейцарія).

На нижніх поверхах комплексу буде розміщено сучасний торговий центр, де буде все необхідне для здійснення покупок та комфортного проведення часу.

Один з рівнів Поділ Плаза Резіденс буде відведено під сучасний бізнес-центр з офісними приміщеннями А-класу. Це дає власникам квартир унікальну можливість проживати і працювати, не покидаючи території комплексу.

Крім того, у складі цього ЖК передбачений власний спорткомплекс з басейном, фітнес-центром, зонами відпочинку, спа-салонами та салонами краси.

Власний сквер, закрита територія, ігрові та спортивні майданчики, вишуканий ландшафтний дизайн створюють продуманий до дрібниць сервіс та комфорт для власників квартир і їхніх гостей.

Все це робить ЖК Поділ Плаза Резіденс ідеальним місцем для життя, розваги, різноманітного дозвілля і навіть для ведення власного бізнесу.

Переваги ЖК Поділ Плаза & Резіденс

На схилах пагорба мальовничо розкинувся природний парк. Ландшафтні дизайнери ЖК Поділ Плаза Резіденс доклали максимум зусиль, щоб зберегти його у первісному вигляді, підкресливши найкраще. Тепер старовинний парк стане частиною прибудинкової території комплексу.

За задумом відомого українського архітектора Олексія Куцала, який є творцем концепції житлового комплексу, парк буде умовно поділений на дві зони.

Перша - зона активного відпочинку для всієї родини з сучасними дитячими і спортивними майданчиками. На схилі гори, враховуючи наявність природного спуску, передбачена споруда гірки за спеціальним проектом. Дорослі, діти всіх віків і всі ті, хто любить активне цікаве дозвілля, зможуть чудово провести там час.

Друга зона призначена для релаксного відпочинку, який необхідний жителю столиці після насиченого трудового дня. Мешканці ЖК Поділ Плаза Резіденс зможуть гуляти спеціальними доріжками серед густих дерев, відпочиваючи і відновлюючись як фізично, так і духовно. У парку планується також спорудження невеликої церкви, двері якої завжди будуть відкриті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram