ГоловнаСвіт

Трамп спростував свою участь в реаліті-шоу і звинуватив CNN у брехні

Мільярдер підкреслив, що не присвятить реаліті-шоу жодної хвилини свого часу.

Трамп спростував свою участь в реаліті-шоу і звинуватив CNN у брехні
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Обраний президент США Дональд Трамп написав у своєму Twitter, що не має жодного стосунку до реаліті-шоу The Celebrity Apprentice ("Учень знаменитості") на телеканалі NBC. Він також звинуватив у брехні ЗМІ, зокрема канал CNN, який поширює інформацію про призначення Трампа виконавчим продюсером програми.

"Заяви CNN, що я буду працювати над The Celebrity Apprentice, коли буду президентом, навіть якщо мова про часткову зайнятість, смішні і брехливі - ФАЛЬШИВІ НОВИНИ!" - написав Трамп.

Він підкреслив, що не присвятить реаліті-шоу жодної хвилини свого часу.

У п'ятницю призначення Трампа виконавчим продюсером передачі підтвердили офіційні представники голлівудської кіностудії Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, що випускає програму.

Колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер бере участь у шоу як ведучий і продюсер. Новий випуск запланований на 2 січня 2017 року.

Трамп був ведучим The Celebrity Apprentice з 2005 по 2015 рік. Телеканал розірвав контракт з республіканцем через його скандальні заяви на адресу мексиканців, його місце посів Шварценеггер.

Вперше програма вийшла в січні 2004 року. У ній брали участь знаменитості, завданням яких було зібрати якомога більше коштів на благодійність.

Дональд Трамп був обраний президентом за підсумками виборів, що відбулися 8 листопада. Офіційно він вступить на посаду після інавгурації 20 січня 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram