ГоловнаПолітика

Насалик пожертвував БПП 1 млн гривень у 2015 році

Міністр енергетики задекларував $890 тис., €240 тис. і 4,7 млн гривень готівки.

Насалик пожертвував БПП 1 млн гривень у 2015 році
Фото: rbc.ua

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик задекларував 890 тис. доларів, 240 тис. євро і 4,7 млн гривень готівкових коштів, а також 1 млн гривень добровільного пожертвування "Блоку Петра Порошенка" в 2015 році.

Про це він повідомив у своїй електронній декларації.

Голова Міненергетики також задекларував 6,687 тис. доларів на рахунках у Приватбанку, а його дружина Гузял - 40 тис. фунтів стерлінгів готівкою.

Насалик має у власності квартиру площею 287,7 кв. м, три земельні ділянки та житловий будинок в Обухівському районі Київської області. Його син Максим володіє двома земділянками, а дружина має офіс площею 129,70 кв. м у Києві.

Також міністр задекларував декілька антикварних виробів, зокрема - бронзові статуетки, картини. Також задекларовано 11 наручних годинників, ювелірні вироби, а також соболина і норкова шуби, що належать дружині Насалика.

У власності в міністра енергетики автомобіль Mercedes-Benz і ВАЗ, у його дружини - Mazda, Toyota Land Cruiser і Volkswagen, у сина Максима - Toyota.

Нагадаємо, Насалик пройшов до парламенту як мажоритарник по округу в Івано-Франківській області. З 2006 року і до обрання в Раду був мером Калуша. У 2015 році Насалик балотувався в мери Івано-Франківська, але програв "свободівцеві" Руслану Марцінківу.

У квітні 2016 року БПП висунув його в міністри енергетики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram