>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Куніцин: у Криму паніка через відродження "Таврії"

Окупанти намагалися довести, що кримський футбол тільки у них, а виявилося, що це не так.

Куніцин: у Криму паніка через відродження "Таврії"
Сергей Куницын
Фото: Макс Требухов

Президент Федерації футболу Криму Сергій Куніцин розповів про паніку серед футбольних функціонерів півострова у зв'язку з відродженням ФК "Таврія" в Бериславі.

Про це він сказав на прес-конференції, організованій Інститутом Горшеніна і проектом Free Crimea.

"Наскільки мені відомо, в російському і кримському футбольних союзах паніка. Отже, ми на правильному шляху. Тому що вони намагалися довести, що кримський футбол тільки у них, а виявилося, що українці кримський футбол відроджують на херсонській території. І не просто говорять, а перейшли до конкретних дій",

Куніцин зазначив, що насамперед ставить перед собою завдання поставити команду на ноги, а результати прийдуть пізніше.

"А там вже, звісно, будемо ставити завдання не відбувати номер. У цьому або не в цьому році - виграти чемпіонат серед любителів і рухатися - друга, перша ліга", - сказав він.

Нагадаємо, 27 серпня в місті Бериславі (Херсонська область) відбулися установчі збори Федерації футболу Криму, під час яких її президентом обрали Сергія Куніцина, а віце-президентами - Миколу Паламарчука та Дмитра Білоцерківця.

Під час конференції Куніцин, якому минулого року доручили відродити сімферопольську "Таврію", розповів, що клуб базуватиметься в 13-тисячному Бериславі й розпочне виступи з аматорського чемпіонату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram