ГоловнаПолітика

Труханов прокоментував рішення стосовно лікарні швидкої допомоги в Одесі

Одеська громада може отримати право власності на будівлю лікарні.

Труханов прокоментував рішення стосовно лікарні швидкої допомоги в Одесі
Геннадий Труханов
Фото: www.odessit.ua

Одеський міський голова Геннадій Труханов прокоментував рішення стосовно Лікарні швидкої допомоги в Одесі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на одеські ЗМІ.

Зокрема зазначають, що сьогодні, 2 серпня 2016 року, Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала документ, згідно з яким одеська міська громада може отримати право власності на будівлю лікарні швидкої допомоги - сертифікат відповідності будівельним нормам і проектним рішенням.

За даними видання, сертифікат відповідності був вручений представникам міської громади Одеси - головному лікарю ДКЛ№10 Олександру Андрієвському як керівнику організації, на території якої зводився об'єкт, і голові Одеської міської інспекції ДАБК Петру Рябоконю. На врученні сертифіката був присутній міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Як зазначають місцеві ЗМІ, будівництво та передача місту Лікарні швидкої допомоги є інвестиційним зобов'язанням компанії бізнесмена Аднана Ківана, "що всіляко затягувала цей процес".

Труханов заявив, що вже днями буде зареєстровано право власності на будівлю. За словами мера, наступним етапом стануть роботи з благоустрою, в тому числі заплановано побудувати перехід, що з'єднає Лікарню швидкої допомоги з будівлею ДКЛ №10.

"Майже 10 років ми боролися за Лікарню швидкої допомоги. Мені подвійно приємно, що ще депутатом Одеської міськради у 2011 році спільно з колегами ми зупинили інвестора-забудовника, який не виконував своїх зобов'язань перед містом. Зупинили взаємини доти, поки він не підписав відповідний договір у сесійній залі. А сьогодні зроблено найважливіший крок у питанні передачі Лікарні швидкої допомоги місту", - заявив мер Одеси.

Труханов підкреслив, що місто толерантно і з повагою ставитися до інвесторів, які працюють в Одесі, водночас уважно контролює виконання ними своїх зобов'язань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram