ГоловнаПолітика

На путінський форум у Петербурзі могли поїхати тільки політичні лузери, - депутат Гузь

Рішення, на думку депутата, приймають в іншому місці й інші люди.

На путінський форум у Петербурзі могли поїхати тільки політичні лузери, - депутат Гузь
Игорь Гузь
Фото: http://www.volynnews.com

Петербурзький міжнародний економічний форум проводять виключно з пропагандистською метою, жодне з його рішень не буде втілено в життя. Про це заявив у коментарі  "Цензор.нет" народний депутат України, член фракції "Народний фронт" Ігор Гузь.

За його словами, не варто хвилюватися через заяви про Україну, зроблені на форумі в Санкт-Петербурзі деякими західними політиками і економістами. Адже рішення стосовно Росії приймають абсолютно інші люди в зовсім інших місцях. "І ці місця - точно не карикатурний путінський форум", - зазначив народний депутат.

"Подивіться, хто ці заяви робить і як вони інтерпретуються. Зокрема генсек ООН Пан Гі Мун зробив сумнівну заяву, на яку вже справедливо відреагував представник України в ООН Єльченко", - зазначив Гузь.

"Путін любить возити до себе як весільних генералів політиків-невдах із минулого. Вони - очевидно, безкоштовно - створюють для внутрішньоросійської пропаганди ілюзію підтримки дій Москви у світі. Зокрема, цього року приїжджав давній друг Путіна Саркозі. Нехай візит і заяви на економічному форумі окремих західних політиків залишаться на їхньому сумлінні", - підкреслив Гузь.

Він також додав, що теми, які порушують на форумі - "Північний потік-2", роль Росії у врегулюванні нею ж спровокованих конфліктів і політичних криз і т.д. - це компоненти гібридної війни Путіна, а не серйозна дискусія про економічний розвиток Росії.

"Режим Путіна все одно впаде. І головна заслуга в цьому буде саме України", - резюмував народний депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram