ГоловнаПолітика

Заступник голови Миколаївської ОДА Романчук виписався з лікарні і поїхав

У середу Романчук повинен з'явитися в суд.

Заступник голови Миколаївської ОДА Романчук виписався з лікарні і поїхав
Николай Романчук

Затриманий за хабар перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук виписався з 3-ї міської лікарні Одеси.

Про це повідомила прес-секретар Військової прокуратури Південного регіону Яна Стрекачева, пише "Інтерфакс-Україна".

При цьому, за її словами, Романчуку було вручено повістку про необхідність з'явитися до Приморського районного суду Одеси в середу об 11:00 для визначення для нього запобіжного заходу.

Стрекачева також повідомила, що про це повідомили адвокатів Романчука.

Як інформує сайт "Преступности.НЕТ", Романчук самостійно вийшов через чорний хід лікарні, де на нього чекав автомобіль Volksvagen кавового кольору з державним номером ВЕ0002АК, який і відвіз його. За даними видання, автомобіль належить синові Миколи Романчука Денису.

Нагадаємо, Героя України Романчука і ще трьох чиновників затримали 3 червня за отримання хабара в сумі $90 тис. Згодом під будинком Романчука знайшли мережу тунелів зі скарбами.

Під час судового засідання в понеділок, на якому Романчуку мали обрати запобіжний захід, йому стало погано, і медики його госпіталізували. При цьому суддя прийняв рішення про перерву на невизначений термін, "до одужання підсудного".

Таким чином, запобіжний захід йому обрано не було, а термін утримання Романчука під вартою, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, закінчився в понеділок о 22:30.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram