ГоловнаПолітика

Суд відпустив Корбана під домашній арешт

Лідер "Укропу" вийде з СІЗО.

Суд відпустив Корбана під домашній арешт
Фото: Сергей Нужненко

Дніпровський суд Києва у вівторок задовольнив клопотання адвокатів Геннадія Корбана про пом'якшення запобіжного заходу і ухвалив випустити його з СІЗО під домашній арешт.

Про це повідомила в Фейсбуці адвокат Корбана Оксана Томчук. Це також підтвердив представник звинувачення, який зазначив, що прокуратура розглядатиме можливість оскарження рішення суду в апеляційному порядку.

Засідання проходило в закритому режимі.

Арешт Корбана закінчувався 15 квітня, і тільки сьогодні вдень Апеляційний суд Києва відмовив захисту Корбана в оскарженні цього терміну.

Нагадаємо, стосовно Корбана розслідують кримінальні провадження за фактами захоплення в Дніпропетровську голови Держземагентства України та голови департаменту Дніпропетровської міської ради як заручників; створення та участі в злочинній організації; привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації "Фонд оборони країни"; перешкоджання діяльності виборчих комісій. Досліджуються також факти фіктивного підприємництва, легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом, та ухилення від сплати податків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram