ГоловнаПолітика

Саакашвілі створює правоцентристську партію

Про це повідомив його заступник в Одеській ОДА Олександр Боровик.

Саакашвілі створює правоцентристську партію
Фото: Конгрес культури

Команда голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі створює політичну партію, повідомив у своєму Фейсбуці його заступник Саша Боровик.

"Скоро у нас буде політична програма, по суті - передвиборна. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідерів вибирали би демократичним шляхом", - заявив він.

На думку Боровика, ця партія стане спробою змінити політичну еліту України.

"Саакашвілі вже якось сказав, що моя амбіція - змінити політичні еліти. Думаю, це стосується практично всіх, кого ви бачите на політичному небосхилі останні 10 років. Це і президент, і прем'єр, і організації навколо них. Порошенко був одним із батьків-засновників Партії регіонів, він був у МЗС і Мінекономіки. Давайте дивитися на Яценюка. Він чистий постсовдепівський політик і чиновник, який був і в НБУ, і в парламенті. Так само сформовані їхні команди", - написав Боровик.

Боровик також зазначив, що в Україні політична криза триває вже чотири місяці, політична еліта збанкрутувала, і це логічно веде до нових виборів.

Нагадаємо, згідно з соцопитуванням Інституту Горшеніна, проведеним у лютому 2016 року, рейтинг потенційної партії Саакашвілі - близько 12%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram