ГоловнаПолітика

Кабмін вирішив не призначати гомофоба уповноваженим з питань сім'ї

Пост обійме переможець відкритого конкурсу

Кабмін вирішив не призначати гомофоба уповноваженим з питань сім'ї
Адриан Буковинский

Уряд вирішив не призначати Адріана Буковинського на посаду свого уповноваженого з питань сім'ї та сімейних цінностей. На цей пост буде оголошено конкурс.

"Адріан Буковинський не отримав посаду Урядового уповноваженого з питань сім'ї, зараз щодо нього проводиться спецперевірка", - повідомляє прес-служба Кабміну.

Зазначається, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив провести відкритий конкурс на цю посаду із залученням вчених, представників громадських правозахисних і релігійних організацій, представників профільних міністерств і відомств.

Відповідне рішення буде винесено на найближче засідання Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, 24 лютого уряд запровадив посаду уповноваженого з питань сім'ї та сімейних цінностей і вибрав на цю посаду президента всеукраїнського благодійного фонду "Сім'я" Адріана Буковинського.

7 березня Національний ЛГБТ-портал України відшукав заяву Буковинського про те, що гей-культура призводить до знищення світу. Ці слова Адріан Буковинський сказав 28 лютого 2013 року на прес-конференції в УНІАН: "Саміт Україна - ЄС: чи є шляхи зближення з Європою без пропаганди гомосексуалізму в Україні".

Заява Буковинського є на його сайті.

"Суспільству нав'язують антинорми, нас готують до їхнього прийняття. Очікується, що суспільство змінить свій погляд на ці питання. Зараз, на цьому етапі, ми дискутуємо про права геїв і лесбіянок. Але потрібно говорити і про інших персонажів гендерного спектру - педофілів, некрофілів, зоофілів і т.д. Це все ланки одного ланцюга... Суспільство одностатевих пар. Яке його майбутнє? Відповідь очевидна! Гей-культура призводить до знищення світу", - сказав, зокрема, він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram