ГоловнаСуспільствоЖиття

Киянин виловив в озері робочий гранатомет

Міліція шукає власника зброї

Киянин виловив в озері робочий гранатомет
Архивное фото
Фото: www.facebook.com/KyivNewsFeed

Столичні правоохоронці вилучили у 34-річного киянина бойовий гранатомет. Чоловік повідомив, що він знайшов зброю в озері.

Як повідомляє офіційний сайт МВС.

"Чоловік помітив в очеретах довгастий предмет, загорнутий у поліетиленову плівку чорного кольору. Виловивши пакет, він поклав його в багажник свого автомобіля і вже вдома розгорнув пакет. У згортку він побачив предмет, схожий на гранатомет, тому відразу викликав міліцію", - йдеться в повідомленні.

За попередніми висновками фахівців, зазначений предмет - ручний протитанковий гранатомет 26-ї моделі в робочому стані. Зброю відправлено на дослідження.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Деснянського райуправління міліції й експерти-вибухотехніки. Фахівці обстежили предмет і територію навколо озера.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше міліціонери вилучили у квартирі 47-річної киянки гранату "Ф-1" і тротилову шашку, які їй "подарував" шанувальник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram