ГоловнаПолітика

Лещенка викрили у несправедливих нападках на Яценюка

"Комунікації для змін" просувають уряд, а не прем'єра

Лещенка викрили у несправедливих нападках на Яценюка
Фото: Макс Требухов

Організація "Комунікації для змін", яка підтримувала і організовувала комунікаційну підтримку інвестфоруму у Києві Support for Ukraine, не працює з жодною українською організацією як джерелом коштів.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав співзасновник Олександр Харченко, коментуючи поширену народним депутатом Сергієм Лещенком інформацію про витрати прем'єр-міністра на піар.

Експерт зазначає, що організація розробляла і організовувала також кілька інформаційних кампаній: з децентралізації, енергоефективності, енергетичної незалежності, субсидій, підтримки переселенців, малого та середнього бізнесу для уряду, а не особисто для прем'єра.

"У Вашингтоні наші партнери з компанії APCO підтримують не прем'єра, а форум, на якому Україну представляли всі ключові міністри уряду, і де, в тому числі завдяки нашим зусиллям і зусиллям APCO, вдалося домогтися потужної медіапідтримки події", - йдеться у записі Харченка.

Харченко також спростовує будь-яку причетність до фінансування олігарха Ріната Ахметова. "Жодним чином не пов'язаний із паном Ахметовим. Понад те, якби народний депутат був уважним - побачив би, що місце моєї основної роботи - "Центр досліджень енергетики" - був заснований раніше, ніж енергетична компанія Ахметова", - йдеться у записі.

"Відвертим, нічим не обґрунтованим наклепом на команду і ті зусилля, які робляться, щоб допомогти уряду з комунікаціями" назвала на своїй сторінці в ФБ повідомлення Сергія Лещенка радник міністра інформполітики, фахівець комунікаційного ринку Іветта Делікатна.

За її словами, інформація про зв'язок з Ахметовим є незрозумілою інсинуацією.

Експерти зазначають, що також планується супровід урядових форумів, які відбудуться у Берліні, а потім у Парижі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram