ГоловнаПолітика

Аваков розігнав ДАІ Донецької області

Усіх 625 співробітників вивели за штат.

Аваков розігнав ДАІ Донецької області
Фото: Макс Левин

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков своїм наказом звільнив із посад і вивів за штат для проведення атестації всіх 625 співробітників департаменту ДАІ Донецької області.

"ДАІцид триває. На жаль і напревелике щастя. Процес очищення від хабарників і зрадників у погонах, які паразитують на горі людському. Цього разу - Донецька область. Маріуполь. Наказом міністра співробітників департаменту ДАІ Донецької області звільнено з посад і виведено за штат для проведення атестації. Усіх 625 осіб. Із 7 липня. (начальника ГУ МВС у Донецькій області) В'ячеслава Аброськіна, одному з ініціаторів цього процесу очищення - очікує велика робота, високої інтенсивності та відповідальності", - написав Аваков у своєму фейсбуці.

Атестація, враховуючи ступінь напруження в області, проходитиме прискорено, але ретельно і за участю поліграфологів і фахівців із Києва, додав Аваков.

МВС розраховує, що всіх хабарників і "латентних ворогів України, які переховуються від служби важкої пори", звільнять за підсумками атестації.

Після атестації чесні працівники будуть служити і готуватися до тестів та іспитів у новий поліцейський патруль.

Нагадаємо, минулого тижня Аваков розформував ДАІ Миколаївської області. Замість них порядок на дорогах забезпечують співробітники низки спецпідрозділів, яких передислокували з Київської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram