ГоловнаПолітика

Мер Запоріжжя пояснив, чому пішов від Тимошенко до регіоналів

Олександр Сін запевняє, що не був членом "Батьківщини"

Мер Запоріжжя пояснив, чому пішов від Тимошенко до регіоналів
Фото: Макс Требухов

Мер Запоріжжя Олександр Сін заявив, що вступив у Партію регіонів після виборів у 2010 році, керуючись соціологією. Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua.

"Після виборів мера я керувався у своїх діях соціологією. Через два тижні після перемоги (у 2010 році - ред.) моя команда провела соціологічне дослідження, проаналізувавши партійні пристрасті мого електорату. З'ясувалося: понад 50% моїх виборців голосували за Партію регіонів", - заявив він.

"Крім того, соціологія виявила, що місцеві жителі найбільше не хочуть "війни" між мером і міською радою. Власне, ці два моменти і зіграли ключову роль для мене. Я просто діяв з позиції того, щоб "а" - я міг реально працювати і "б" - не виникало конфліктів. Давайте будемо реалістами. Інакше через два-три місяці мене б просто змістили депутати Партії регіонів, які мали 2/3 голосів у міськраді", - упевнений Сін.

Мер Запоріжжя також запевняє, що ніколи не був членом "Батьківщини", а "лише допомагав в організації виборів".

"Скажу більше, я не збирався бути мером. У мене навіть не було таких думок, я просто прийшов до керівництва партії ("Батьківщина" - ред.) і сказав, що політична сила, яка не висуває кандидата в мери, в електоральному сприйнятті вважається несерйозною, а технічною. А далі - скажімо так, Господь-Бог так вирішив", - стверджує Сін.

Нагадаємо, Олександр Сін балотувався на пост мера Запоріжжя у 2010 році від "Батьківщини". Після перемоги він вступив у Партію регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram