ГоловнаПолітика

Нацгвардія відправила у Дніпропетровськ два батальйони

МВС допускає загострення ситуації у місті

Нацгвардія відправила у Дніпропетровськ два батальйони
Фото: http://vv.gov.ua/

Національна гвардія за наказом президента Петра Порошенка відправила два батальйони у Дніпропетровськ. Крім того, військові частини НГУ у Дніпропетровську переведено в посилений режим несення бойової служби.

Як повідомляє прес-служба НГУ, до захисту важливих держоб'єктів на території Дніпропетровської області додатково залучено гвардійців із Житомира та Черкас.

Такі заходи пояснюють загрозою загострення ситуації в області та необхідністю залучення додаткових сил для забезпечення безпеки громадян, громадського порядку та інтересів держави.

Нагадаємо, що сьогодні СБУ звинуватила двох заступників керівника Дніпропетровської ОДА у підтримці ОЗУ, представники якої займалися викраденням людей, контрабандою в зоні АТО і можуть бути причетні до вбивства співробітника СБУ у Волновасі.

Крім того, в останні дні триває корпоративний конфлікт навколо держпідприємств "Укртранснафта" і "Укрнафта", що входять до сфери інтересів губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського і які держава намагається повернути під свій контроль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram