ГоловнаПолітика

СБУ затримала Єфремова

Колишнього голову фракції ПР підозрюють у зловживанні службовим становищем

СБУ затримала Єфремова
Александр Ефремов
Фото: Макс Левин

Служба безпеки України разом з Генпрокуратурою затримала колишнього лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

"У суботу, 14 лютого, співробітники Генеральної прокуратури України спільно з працівниками Служби безпеки України провели спецоперацію із затримання колишнього голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Єфремова Олександра Сергійовича, якого підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 і ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України, тобто у зловживанні службовим становищем при обтяжливих обставинах і службовому підробленні", - сказано в релізі з посиланням на генпрокурора Віктора Шокіна.

Нагадаємо, що СБУ також розслідувала справу про зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України з боку Єфремова, якого називають одним із спонсорів луганських сепаратистів.

60-річний Єфремов був нардепом трьох скликань з 2006-го до кінця 2014 року. З кінця 2012 року очолював фракцію ПР, входив до регламентного комітету Верховної Ради. Раніше був депутатом Луганської обласної ради, ще раніше - сім років очолював Луганську обласну державну адміністрацію, а до цього ще рік був заступником голови ЛОДА.

З листопада 2005 року очолював луганський обласний осередок Партії регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram