ГоловнаПолітика

Московський суд залишив Сенцова під арештом до 11 квітня

Український режисер залишиться в СІЗО

Московський суд залишив Сенцова під арештом до 11 квітня
Олег Сенцов

Московський міський суд до 11 квітня залишив під арештом українського режисера Олега Сенцова, обвинуваченого в підготовці терактів у Криму. Про це повідомляє РИА "Новости".

На сьогоднішньому засіданні суд відхилив скаргу адвоката, який просив обрати Сенцову запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою.

Сам Сенцов від участі в засіданні відмовився, його інтереси захищав адвокат. Він вказав, що ні обвинувачуваний, ні захисник з грудня минулого року не бачили слідчого, жодних слідчих дій з ним не проводять. Як він очікує, найближчим часом їм повинні оголосити про закінчення розслідування і надати матеріали справи для ознайомлення.

Нагадаємо, в травні 2014 року ФСБ Росії затримала в Криму чотирьох осіб за звинуваченням у створенні диверсійної групи і підготовці терактів. Термін слідства у цій кримінальній справі наразі продовжено до 28 квітня.

Сенцов заперечує, що був учасником "Правого сектору", і зазначає, що слідство не має доказів його причетності до цієї справи, крім показань інших фігурантів, які вони дали під тиском.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram