ГоловнаЕкономікаБізнес

"Смарт-холдинг" заявив про атаки озброєних людей колишнього керуючого на магазини "Амстор"

Керуючого спіймали на протиправних діях

"Смарт-холдинг" заявив про атаки озброєних людей колишнього керуючого на магазини "Амстор"
Фото: amstor.ua

Озброєні люди колишнього керуючого здійснюють атаки на низку магазинів "Амстор". Атаки почалися після проведення головним акціонером мережі - компанією "Смарт-холдинг" - аудиту, який виявив протиправні дії керуючого.

Про це йдеться в офіційній заяві "Смарт-холдингу", текст якої мають Українські Новини:

"Смарт-Холдинг, як головний акціонер групи компаній (ГК) "Амстор", провів аудит діяльності підприємств групи і виявив, що за останній час міноритарний акціонер Володимир Вагоровський, який був керуючим партнером ГК "Амстор", користуючись складною ситуацією на Сході країни, здійснив ряд протиправних дій, що порушують законодавство України. Ці дії грубо порушили права інших акціонерів і мали на меті особисте збагачення Вагоровського", - йдеться в заяві.

"Смарт-холдинг", за його словами, подав відповідні заяви в правоохоронні органи і має намір забезпечити стабільну та ефективну роботу підприємств у суворій відповідності до вимог чинного законодавства, з дотриманням законних прав усіх акціонерів, співробітників і контрагентів.

Зараз озброєні люди за вказівкою Вагоровського, йдеться у повідомленні, намагаються блокувати ряд магазинів мережі "Амстор".

"Ми звернулися в міліцію і посилили охорону, щоб забезпечити збереження товарно-матеріальних цінностей і стабільну роботу торгових центрів у період свят", - йдеться в заяві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram