ГоловнаПолітика

Звільнено начальника Держгеонадр

Кабмін провів кадрові перестановки в Мінкультури і Мінекології

Звільнено начальника Держгеонадр

Кабінет Міністрів 10 грудня звільнив начальника Держслужби геології та надр Дмитра Кащука, який обіймав цю посаду з кінця травня. У розпорядженні уряду наголошено, що він сам попросився у відставку.

За Віктора Януковича посада голови Держгеології була своєрідним трампліном для переходу на роботу в Кабінет Міністрів. Наприклад, Едуард Ставицький і Олег Проскуряков після певного часу роботи в Держгеології отримували призначення міністрів екології та природних ресурсів. Про нову роботу Кащука поки що нічого не відомо.

Також на сайті Кабміну з'явилися розпорядження про звільнення заступника міністра екології та природних ресурсів - керівника апарату Олександра Настасенка (у зв'язку з переходом на нову роботу), першої заступниці міністра культури Олесі Островської-Лютої.

При цьому на посаду заступника міністра культури, керівника апарату призначено Юрія Зубка у зв'язку з декретною відпусткою Тамари Мазур. Ще одним заступником став колишній керівник офісу депутата Європарламенту Андрія Вітренка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram