ГоловнаПолітика

Семенченко може відмовитися від депутатського мандата

Рішення комбата залежатиме від ситуації на фронті

Семенченко може відмовитися від депутатського мандата
Фото: www.facebook.com/dostali.hvatit

Командир другого батальйону спеціального призначення Нацгвардії "Донбас", майор резерву Семен Семенченко, який пройшов у Верховну Раду за списками партії "Самопоміч", припускає відмову від депутатського мандата.

Семенченко у своєму "Фейсбуці" зазначив, що 10 листопада ЦВК визнала його обраним депутатом ВР. Тепер, згідно із законодавством, після офіційного оприлюднення результатів виборів обрані парламентарії протягом 20 днів повинні надати Центрвиборчкому документ про звільнення з посади, несумісної з депутатським мандатом.

Я не військовослужбовець, я проходжу службу у військовому резерві Національної гвардії України і є резервістом, який не отримує плати за свою службу. Зараз батальйон "Донбас" проводить бойове злагодження для несення служби в зоні АТО. Я як командир батальйону зроблю все для того, щоб підготувати резервістів до виконання своїх обов'язків. У цей відповідальний і складний для країни час, коли існує реальна загроза агресії Росії, вважаю своїм обов'язком перебувати з батальйоном "Донбас" в зоні АТО. До 1 грудня, залежно від ситуації на фронті, я прийму рішення про проходження подальшої служби або виконання обов'язків народного депутата України", - написав він.

Нагадаємо, Семен Семенченко був другим номером списку партії "Самопоміч" на виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram