ГоловнаПолітика

Луценко: мій син і син Порошенка вже другий місяць на фронті

Лідер блоку вважає, що Олексій Порошенко гідний бути депутатом

Луценко: мій син і син Порошенка вже другий місяць на фронті
Фото: batkivshchyna.com.ua

Голова партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко запевняє, що його син і нащадок президента вже другий місяць перебувають у зоні антитерористичної операції.

Про це він заявив у прямому ефірі "Свободи слова" на ICTV, повідомляє Укрінформ.

"Синок президентський кудись іде?! А забули сказати, що синок президентський, до речі, так само як і мій, на фронті вже другий місяць. Я ніколи не збираюся цим хизуватися, але я минулого тижня до командира гаубиці Олександра Луценка туди їздив", - сказав він.

За словами Луценка, син президента Олексій Порошенко гідний бути обраний до Верховної Ради. "Це не стоматолог із повадками проктолога", - додав лідер БПП.

Така заява екс-голови МВС прозвучала після того, як лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про неприйнятність кумівства та проведення політиками своїх синів у депутати.

"Навіщо було виганяти в Ростов-на-Дону Януковича, якщо новий президент веде свого сина в тому самому мажоритарному окрузі, який він йому передає у спадок? Скільки в нас ще буде це кумівство, коли високопосадові батьки ведуть своїх синів у депутати, а синів із простих сімей ведуть на фронт на смерть?" - сказала вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram