ГоловнаПолітика

Тимошенко: влада байдужа до оснащення армії

Лідер "Батьківщини" має намір зустрітися з Порошенком або Яценюком

Тимошенко: влада байдужа до оснащення армії
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що влада байдужа до оснащення армії.

"Я вражена тим, як українська влада, як держава ставиться до своїх захисників. Їх відправляють на фронт без того, що їм необхідно для того, щоб жити, захищати Україну, боротися. Я вражена тим, наскільки байдуже сьогоднішня українська влада ставиться до того, як одягнені наші захисники, як вони озброєні, як вони забезпечені", - цитує політика прес-служба партії.

Тимошенко розповіла, що має намір обговорити це питання з президентом Петром Порошенком або з прем'єром Арсенієм Яценюком, коли повернеться в Київ (сьогодні вона в Кіровограді, - LB.ua.).

"Особливо це стосується зимового періоду. Не можна так ставитися до свого війська. Я буду доволі жорстко ставити питання, щоб кожну копійку бюджету повертати не кланам на ПДВ, не в банки сім'ї Януковича, як зараз відбувається, і не торгувати сьогодні українською зброєю наліво. Усе це має бути сконцентровано, всі ресурси, всі фінанси, вся наша техніка, зброя повинні бути сконцентровані і спрямовані для того, щоб наше військо захищало державу", - сказала вона.

На її думку, армію повинні забезпечувати не волонтери, а держава.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Міноборони замовило велику партію шоломів і бронежилетів - на 86 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram