ГоловнаПолітика

Ракета, яка влучила в "Боїнг", призначалася для літака Путіна, - російські ЗМІ

Контури літаків в цілому схожі, а розфарбування практично ідентичне, повідомляють ЗМІ.

Ракета, яка влучила в "Боїнг", призначалася для літака Путіна, - російські ЗМІ
Фото: lifenews.ru

Агентство «Интерфакс» з посиланням на джерело в Росавіації повідомило, що ймовірною метою ракети, яка влучила в малайзійський "Боїнг", міг бути літак президента Росії.

Джерело на правах повної конфіденційності повідомило, що ракета нібито була українською і була або наземна, або випущена з військового літака, передає російська телекомпанія "Звезда".

"Можу сказати, що борт номер один і малайзійський "Боїнг" перетиналися в одній і тій же точці і на одному ешелоні. Це сталося поблизу Варшави на 330-му ешелоні на висоті 10100 метрів. Борт номер один був там о 16:21 мск, малайзійський літак - о 15:44 мск", - заявило джерело.

Там же повідомляється, що «контури літаків в цілому схожі, лінійні розміри також досить схожі, а що стосується розфарбування, то на досить віддаленій відстані воно практично ідентичне".

Нагадаємо, 17 липня в Шахтарському районі Донецької області бойовики збили малайзійський літак рейсом "Амстердам - Куала-Лумпур". Загинуло 295 осіб. За даними МВС України, літак збитий із зенітно-ракетного комплексу "Бук".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram