ГоловнаПолітика

Луценко готовий стати посередником у переговорах зі звільнення КМДА та ДонОДА

Будівлю Київміськадміністрації потрібно звільнити, вважає екс-голова МВС

Луценко готовий стати посередником у переговорах зі звільнення КМДА та ДонОДА
Архив
Фото: Артем Атаманюк

Лідер громадської ініціативи "Третя українська республіка" Юрій Луценко пропонує укласти угоду про одночасне звільнення будівель Київської міськдержадміністрації та Донецької облдержадміністрації.

"Я не з тих, хто буде розповідати, що в Києві все добре. КМДА потрібно давно звільнити. Революція закінчилася. Людям з автоматами нічого робити в центрі столиці, точно так само, як і в центрі Донецька. І розповідати що одні - білі, а інші - чорні, не зовсім правильно", - сказав Луценко в середу в Донецьку на нараді з керівниками міст і районів Донецької області під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

При цьому Луценко наголосив, що тут він готовий "виступити посередником".

"Протокол про те, щоб звільнити дві будівлі, наприклад до Дня солідарності трудящих (1 травня), був би ідеальним подарунком для всієї України", - наголосив Луценко.

Напередодні, спілкуючись із представниками Комітету патріотичних сил Донбасу і так званої Донецької народної республіки, Луценко висловив думку, що КМДА і Донецька облдержадміністрація повинні бути звільнені в один день.

Нагадаємо, переговори з донецькими сепаратистами також веде кандидат у президенти Юлія Тимошенко, але поки що безуспішно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram