ГоловнаПолітика

Збройні сили України приведено в повну бойову готовність

У Міноборони заявили про готовність виконувати завдання РНБО

Збройні сили України приведено в повну бойову готовність
Михаил Коваль
Фото: dpsu.gov.ua

Виконувач обов'язків міністра оборони України Михайло Коваль повідомив, що Збройні сили приведено в повну бойову готовність.

"Станом на сьогодні Збройні сили України готуються до виконання завдань, визначених рішенням Ради національної безпеки і оборони", - сказав Коваль в ефірі "Першого національного".

Також голова Міноборони повідомив, що Збройні сили України можуть розпочати дії без оголошення військового стану, в рамках антитерористичної операції. Коваль уточнив, що підстави для використання Збройних сил є.

Нагадаємо, напередодні виконувач обов'язків президента України і голова ВР Олександр Турчинов підписав указ "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року "Про невідкладні заходи з подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України".

Також нагадаємо, працівники СБУ перехопили переговори диверсійної групи в місті Слов'янську. У Службі безпеки України підтвердили, що перехоплені записи підтверджують, що ситуація в східних регіонах країни - це широкомасштабна військова агресія з боку Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram