ГоловнаПолітика

Прокуратура Севастополя заперечує інформацію про затримання контр-адмірала

Міноборони заявляє про викрадення контр-адмірала

Прокуратура Севастополя заперечує інформацію про затримання контр-адмірала
Фото: lenta-ua.net

Прокуратура Севастополя в середу спростувала інформацію, поширену засобам масової інформації, про тимчасове затримання відомством командувача Військово-морських сил Збройних сил Сергія Гайдука.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

"Повідомляємо, що прес-служба прокуратури міста Севастополя цю інформацію не поширювала. Прокуратурою міста жодних кримінальних проваджень щодо Гайдука не розслідується. Командувач ВМСУ Сергій Гайдук у зв'язку з розслідуванням кримінальних проваджень слідчими прокуратури міста Севастополя ніколи не затримувався", - йдеться в ньому.

Також у прес-службі зазначили, що зараз перевіряється інформація про те, що органами прокуратури Севастополя тимчасово затримано командувача Військово-морських сил Збройних сил України.

"Ми зараз перевіряємо цю інформацію. Наразі ні підтвердити, ні спростувати її не можемо", - зазначили в прес-службі відомства.

Нагадаємо, раніше в Міноборони повідомили, що командувача Військово-Морських Сил ЗС України контр-адмірала Сергія Гайдука вивели зі штабу невідомі. Станом на 14.30 місцезнаходження контр-адмірала невідомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram