ГоловнаПолітика

"Беркут" роздягнув двох будівельників та обливав водою

"Беркут упіймав двох хлопців на Грушевського, їх роздягнули, били, обливали водою, пустили голими бігти через барикади до Євромайдану", - йдеться у повідомленні  на сторінці організації "Правий сектор" в одній із соцмереж.

Фото: facebook.com/andriy.kovalov

Пізніше стало відомо, що це будівельники з Кіровограда. Їх серед ночі витягнули з будинку в Музейному провулку, що розташований поряд із епіцентром протестів на Грушевського.

Нагадаємо, 19 січня почалися зіткнення між протестуючими і правоохоронцями в центрі Києва - після того, як радикально налаштовані мітингувальниками вирішили прориватися через кордон міліції в напрямку будинку уряду і Верховної Ради.

[ [ news.insert type = " read " url = " https://lb.ua/society/2014/01/19/252219_grushevskogo_parnyu_granatoy.html "]] На Грушевського хлопцеві гранатою відірвало кисть руки [ [ endnews ]]

Міліція застосовує світлошумові та газові гранати, а також сльозогінний газ. Протестувальники кидають у правоохоронців каміння.

На даний час поранення отримали майже сто людей - як мітингувальників, так і правоохоронців. Одному з протестуючих світлошумовою гранатою відірвало кисть руки, іншому гумовою кулею вибило око.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram