ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

На Донеччині "ударівця" побили за спробу зупинити "карусель"

Двоє невідомих заблокували машину кандидата і кулаками відлупцювали двох людей.

На Донеччині "ударівця" побили за спробу зупинити "карусель"
Фото: donbass.ua

У місті Артемівськ Донецької області кандидат у народні депутати від партії "УДАР" Денис Каплунов, який балотується в окрузі №46, отримав удар в обличчя за спробу припинити "карусель".

Про це повідомили в прес-службі Донецького обласного штабу партії "УДАР" із посиланням на Каплунова.

За словами кандидата, він прибув на виборчу дільницю №140639, де на задньому подвір'ї помітив припаркований мікроавтобус, який висаджував групу людей. "Мікроавтобус мені здався сумнівним і нагадав про технологію фальсифікацій "карусель", разом із колегою ми вирішили проїхати за автомобілем, щоб розвіяти свої сумніви, - повідомив Каплунов. - На виїзді з Артемівська нашу машину заблокували два джипи, з якого вийшли двоє чоловіків. Першим з нашої машини вийшов водій, щоб з'ясувати ситуацію. Не встиг сказати й слова, як отримав удар в обличчя від одного з чоловіків. Я відразу вибіг з авто, щоб вирішити конфлікт. Представився кандидатом у народні депутати, показав відповідні документи, намагався почати розмову, але також отримав удар в обличчя".

Каплунов заявив, що в нього намагалися забрати документи.

"Один із чоловіків, який представився Костянтином Феліксовичем, почав комусь телефонувати і питати, що з нами робити. Після розмови він сказав, що нам пощастило і ми можемо їхати", - зазначив кандидат.

Він повідомив, що подав заяву в міліцію, в якій виклав інформацію про інцидент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram