ГоловнаПолітика

У ПР заговорили про референдум щодо ринку землі

Мораторій на продаж земель можуть продовжити вже завтра.

У ПР заговорили про референдум щодо ринку землі
Фото: http://cxid.info/

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що керівництво України ухвалить рішення про проведення референдуму з питання введення ринку землі.

"Я не виключаю, що керівництво держави може вийти на те, що необхідно проводити референдум, оскільки це стосується дуже великої кількості людей", - заявив Єфремов на брифінгу, передає "Інтерфакс-Україна".

Він також підкреслив, що це питання наразі ніде не обговорювалося, проте важливість цього питання дає йому підстави передбачити такий розвиток подій.

Крім того, як повідомляють "Українські Новини", Єфремов висловив сподівання, що парламент завтра продовжить мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення.

"Я сподіваюся, що завтра Верховна Рада підтримає нашу пропозицію щодо введення мораторію на продаж сільськогосподарської землі", - сказав він.

Єфремов зазначив, що цей законопроект відрізняється від тих, які раніше вносилися і не були підтримані парламентом, тим, що передбачає мораторій на продаж тільки сільгоспземель.

Він пояснив, що зараз ухвалено закони, які передбачають можливість продажу земель під об'єктами нерухомості та промисловими підприємствами.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада відхилила одразу дві пропозиції продовжити мораторій на продаж землі до 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram