ГоловнаПолітика

У Львові агітаторам Партії регіонів влаштували газову атаку

На місці події працює міліція.

У Львові агітаторам Партії регіонів влаштували газову атаку
Фото: Виталий Тараненко

У Львові на вулиці І.Франка невідомі скоїли напад із застосуванням сльозогінного газу на активістів, які працювали в агітаційному наметі, розміщеному Галицьким районним виборчим штабом Партії регіонів.

Як повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ПР, в наметі "регіоналів" у цей день працювало троє активістів. Близько 17:30 до намету підбігли невідомі із закритими обличчями, заблокувавши агітаторів в наметі, почали розпилювати на них сльозогінний газ.

Після того, як одному активістові вдалося вирватися з намету, нападники розбіглися.

В результаті нападу було розбите устаткування агітаційного намету. Постраждалі викликали на місце події міліцію. "З приводу нападу потерпілі надали письмові свідчення і написали заяви про злочин. Також призначено судово-медична експертизу на предмет отримання тілесних ушкоджень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, за цим фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Нагадаємо, 18 вересня невідомі напали з ножем на довірену особу кандидата в народні депутати від "Батьківщини" Дмитра Андрієвського по 222-му київському округу Максима Шкуро. Четверо осіб міцної статури зупинили машину, в якій знаходився опозиціонер і водій, розбили скло і витягли чоловіків з автомобіля. Після цього їх жорстоко побили, завдавши кілька ножових поранень. Пізніше один з лідерів опозиції Олександр Турчинов заявив, що напад на Максима Шкуро - главу виборчого штабу кандидата в депутати Дмитра Андрієвського - організував нардеп від Партії регіонів Максим Луцький.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram