ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

В організації нападу на опозиціонера звинуватили "регіонала" Луцького

Олександр Турчинов упевнений, що влада влаштувала справжній терор проти опозиції.

В організації нападу на опозиціонера звинуватили "регіонала" Луцького
Максим Луцкий
Фото: Дмитрий Алексеенко

Один із лідерів опозиції Олександр Турчинов заявив, що напад на Максима Шкуро, голову виборчого штабу кандидата в депутати Дмитра Андрієвського, організував нардеп від Партії регіонів Максим Луцький.

Про це повідомляє сайт БЮТ.

Причиною для такої підозри, за словами Турчинова, є те, що одночасно з нападом невідомі знищили агітаційні намети опозиції.

"Одночасно цього ж дня в Солом'янському районі було знищено 8 наметів Об'єднаної опозиції, було жорстоко побито дівчину-агітатора, яка працювала в цих наметах. Це робили люди, які не приховували, від кого вони прийшли, а саме: від депутата і кандидата від Партії регіонів пана Луцького", - зазначив Турчинов на прес-конференції.

Андрієвський розповів, що потерпілий Максим Шкуро перебуває в лікарні у відділенні інтенсивної терапії.

"У нього численні ушкодження голови, множинні переломи ребер і також ножове поранення стегна. Стан його стабільний, але серйозний і важкий", - сказав Андрієвський.

Нагадаємо, Андрієвський і Луцький балотуються до парламенту по округу №222 в Києві.

За повідомленням прес-служби "Батьківщини", під час нападу Шкуро було завдано декілька ножових поранень, а в руках зловмисників були каністра і пляшка із запальною сумішшю, якими вони не встигли скористатися.

Варто зазначити, що напередодні громадський рух "Відсіч" заявив про спробу міліції затримати активістів за розповсюдження листівок проти Луцького. Під час роздачі листівок у них двічі перевіряли документи, а потім повалили на асфальт і спробували затягнути по одному в міліцейський "бобик".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram