ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Міліція порушила справу у зв'язку з нападом на помічника Андрієвського

Інцидент кваліфіковано як хуліганство.

Міліція порушила справу у зв'язку з нападом на помічника Андрієвського
Фото с места нападения

Міліція порушила кримінальну справу за фактом нападу на Максима Шкуро, керівника виборчого штабу кандидата в депутати від опозиції Дмитра Андрієвського.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

За інформацією відомства, 18 вересня близько 19:00 в селі Музичі (Києво-Святошинський район Київської області) під час під'їзду Шкуро до власного будинку четверо невідомих напали на автомобіль, в якому той перебував.

Один із них розбив ліве переднє скло і не випускав водія з машини, інші ж завдавали Шкуро тілесних ушкоджень руками та ногами. Після цього нападники зникли з місця події на автомобілі без державних номерних знаків.

Нині потерпілий перебуває в одній із лікарень Києва.

Проводять відповідні експертизи, за результатами яких буде встановлено ступінь тяжкості завданих Шкуро тілесних ушкоджень. Співробітники правоохоронних органів розглядають усі версії скоєння злочину, в тому числі версію про політичні мотиви, про що заявив сам потерпілий.

Справу порушено за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, за повідомленням прес-служби "Батьківщини", під час нападу Шкуро було завдано декілька ножових поранень, а в руках зловмисників перебувала каністра і пляшка із запальною сумішшю, якою вони не встигли скористатися.

Андрієвський балотується в Києві по мажоритарному округу №222.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram