ГоловнаПолітика

У Луганську ПР незаконно розміщує політрекламу, - ОПОРА

По місту їздять маршрутки з символікою політсили.

У Луганську ПР незаконно розміщує політрекламу, - ОПОРА
Фото: oporaua.org

У Луганську на маршрутках незаконно розмістили політрекламу Партії регіонів: логотип політсили і гасло "Переможемо разом".

Про це повідомляють активісти громадського руху ОПОРА.

Це є грубим порушенням ст. 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України", в якій зазначено, що розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів загального користування, в тому числі таксі, розміщення політичної реклами в приміщеннях і на будівлях станцій метрополітену, автобусних і залізничних вокзалах, портах і аеропортах, а також розповсюдження матеріалів передвиборної агітації, у тому числі політичної реклами, через телерадіотрансляційні або інші інформаційні мережі оповіщення пасажирів та встановлення інформаційних табло в приміщеннях станцій і вагонах метрополітену, на автобусних і залізничних вокзалах, портах та аеропортах, у транспортних засобах громадського користування заборонено.

Прес-секретар Луганської обласної організації Партії регіонів Марина Мендель сказала громадським спостерігачам, що нічого не знає про цю рекламу.

"Ви дуже помиляєтеся, такого не може бути на вулицях Луганська. Мені не відомо про такі факти", - сказала прес-секретар.

Нагадаємо, Комітет виборців неодноразово повідомляв про порушення виборчої кампанії - незаконну агітацію та підкуп виборців.

Раніше повідомляли, що в Артемівську Донецької області роздають тюнери для цифрового телебачення в пакетах, підписаних іменем народного депутата від Партії регіонів Сергія Клюєва (рідний брат голови РНБО Андрія Клюєва).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram