ГоловнаПолітика

Ірина Луценко: вирок чоловікові не став несподіванкою

Дружина екс-міністра заявила, що вони готова до етапування чоловіка в колонію.

Ірина Луценко: вирок чоловікові не став несподіванкою
Фото: http://podrobnosti.ua

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина Луценко заявляє, що вона й не очікувала іншого вироку для свого чоловіка.

Про це вона сказала сьогодні в інтерв'ю журналістам, коментуючи вирок Печерського районного суду у справі щодо організації стеження.

"Ми не очікували жодного іншого вироку. Це незаконний вирок, і утримують мого чоловіка під вартою з політичних мотивів", - сказала І. Луценко.

Вона додала, що "Луценко не змінюється, він залишається таким, як є - бійцем, ситуація його загартувала".

Звертаючись до діючої української влади, вона наголосила, що та повинна знати, що на місце одного заарештованого опозиціонера прийде інший, який буде гідною зміною ув'язненому лідерові.

Окрім того, Ірина Луценко впевнена, що її чоловіка етапують у Менську колонію Чернігівської області.

"Його відправлять у Менську колонію Чернігівської області. Ми готові. Торби зібрані. Це не буде для нас несподіванкою. Я думаю, там теж є нормальні люди і нормальні міліціонери", - сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні суддя Печерського районного суду Києва Ганна Медушевська закінчила оголошення вироку - суд визнав винуватими у службовій недбалості екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, а також співробітників МВС Володимира Тарасенка й Олега Павленова.

Представники держобвинувачення вважають, що після сьогоднішнього вироку екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка  етапують у місця позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram