ГоловнаПолітика

Ющенко вважає альтернативою владі лише "Нашу Україну"

Тільки в цій партії є політики, здатні мислити як державники, упевнений екс-президент.

Ющенко вважає альтернативою владі лише "Нашу Україну"
Фото: ww.razom.org.ua

Лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що справжню національну альтернативну політику в Україні може запропонувати лише його політична сила.

Про це він сказав, виступаючи сьогодні на ХІ з'їзді "Нашої України", повідомляє прес-служба партії.

За словами Ющенка, зараз у країні відбувається не стабілізація ситуації, як про це заявляє влада, а навпаки - і політична, й економічна ситуація погіршуються, країна фактично перебуває в міжнародній ізоляції, руйнується все національне. Саме тому, зазначив Ющенко, патріотичні сили об'єдналися, щоб дати відповідь на ці виклики.

"Ми створили союз патріотичних сил, мета якого - представити програму, яка є дуже об'ємною і формує базові принципи, з якими, ми стверджуємо, в Україні буде досягнуто політичної стабільності і національного розвитку", - сказав він.

Ющенко наголосив, що базовими принципами цієї програми є такі пріоритети: цілісна нація, єдина державна мова; демократична правова держава; розвинене громадянське суспільство; європейський вибір, євроатлантична безпека; єдина українська помісна церква; конкурентна економіка; національний виробник; потужний середній клас; подолання корупції; соціальний захист громадян.

"Переконаний, що в наступний парламент повинні пройти політики, які здатні мислити як державники", - зазначив Ющенко.

Делегати з'їзду підтримали програму одностайно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram