ГоловнаПолітика

Григорович розповіла, як "Наша Україна" зможе потрапити в Раду

Депутат вважає, що націоналістичні консервативні сили мають шанси на успіх.

Григорович розповіла, як "Наша Україна" зможе потрапити в Раду
Фото: Дмитрий Алексеенко

Депутат від НУ-НС Лілія Григорович вважає, що націонал-демократичне об'єднання, яке створюють на базі партії "Наша Україна", зможе потрапити в парламент завдяки голосам виборців, які ще не визначилися зі своїми вподобаннями.

Про це вона сказала перед початком об'єднавчого з'їзду партії "Наша Україна", Української народної партії та Конгресу українських націоналістів.

"Я знаю, що з усіма тими речами, які супроводжували "Нашу Україну" протягом декількох років, є проблеми. Люди дивляться на те, що є. Наразі 50% - це ті, хто ще не визначився зі своїм вибором, і завжди будуть 5-10%, а може й 15%, тих, хто хоче існування єдиної української мови, євроатлантичної безпеки і єдиної української помісної церкви. Це і є наші виборці", - сказала вона.

Депутат вважає, що націоналістичні консервативні сили мають шанси на успіх, тому що "розчарування в нинішній владі серед населення досить велике".

Нагадаємо, експерти вважають, що об'єднання на базі партії "Наша Україна" отримає близько 1% голосів виборців на виборах до Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram