ГоловнаПолітика

Ющенко не боротиметься проти Об'єднаної опозиції

За його словами, сьогодні багато людей не поділяють поглядів БЮТ і Партії регіонів.

Ющенко не боротиметься проти Об'єднаної опозиції
Фото: Макс Левин

Об'єднання партії "Наша Україна", Української народної партії та Конгресу українських націоналістів не спрямоване проти Об'єднаної опозиції "За Батьківщину".

Про це заявив лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко.

За його словами, головною метою створення політичного об'єднання є спроба запропонувати мільйонам людей альтернативу вибору.

"Мій політичний проект - це не проект проти БЮТ. Мій проект ставить одну мету: політична авантюра, у якій живе сьогодні українська нація, полягає в проекті "ширки", де є дві мегапартії, які говорять, що якщо ви не з нами, ви проти української демократії", - сказав він.

Він наголосив, що це не відповідає дійсності, оскільки сьогодні багато людей, як і він особисто, не поділяють поглядів БЮТ і Партії регіонів.

"Нічого подібного, я допускаю право Партії регіонів, БЮТ на своє мислення, на свої погляди, але я хочу заявити, що я їх не поділяю. Дозвольте мені мислити своїми категоріями і пропонувати нації ті цінності, за які я готовий покласти своє життя", - сказав Ющенко.

Відповідаючи на питання, чи може об'єднатися його політична сила з "Батьківщиною", якщо пройде в наступний парламент, Ющенко зауважив, що не знає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram