>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Воронін: із задоволенням повернувся б у Німеччину

Форварда поки що московського "Динамо" не лякають переїзди.

Воронін: із задоволенням повернувся б у Німеччину

Андрій Воронін розповів про ситуацію в клубі та можливі варіанти подальшого працевлаштування.

"Тренуюся, щоб бути у формі, працюю з другою командою. У нас хороша "бригада": крім мене, Денис Колодін, Адріан Ропотан - хлопці, з якими був в основному складі. Тож усе гаразд. Ситуація? Вона гранично проста: мій агент працює над переходом. Знаю, зокрема, що є клуби, з якими він веде переговори. А тому будь-якого дня може щось змінитися, і я поїду", - подає слова нападника "Спорт-Экспресс".

"Чомусь багато хто думає, що якщо в пресі щодня миготять різні варіанти, то тільки тоді є пропозиції й агент працює. Насправді Андрій (Головаш. - LB.ua) спокійно робить свою справу, мені ж каже: "Все буде нормально, не переживай". Я і не переживаю. Коли два місяці тому я висловився в пресі, було кілька конкретних пропозицій від клубів, але "Динамо" мене не відпустило. Зараз переговори тривають, але деякі команди, які цікавилися, вже укомплектовані.

Утім, до закриття трансферного вікна часу достатньо. Скажу тільки, зараз ми більше розглядаємо варіанти з Європи, ніж з Росії", - зазначив українець.

"Усе сконцентровано на тому, щоб знайти нову команду, нормальні умови. І переїхати. І я, і дружина з дітьми чекаємо, куди поїдемо вже вкотре. Сподіваюся, незабаром все вирішиться. Уподобання? Із задоволенням повернувся б у Німеччину", - сказав Воронін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram