>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Блохін пошкодував грошей на шаманів - і Україна програла Англії

Олег Блохін на зустрічі з журналістами відповів на пекучі питання про виступ команди на Євро-2012.

Блохін пошкодував грошей на шаманів - і Україна програла Англії
Фото: Макс Левин

Про Коноплянку та Ярмоленка:

- Гадаю, хлопцям треба переглянути деякі моменти. Мені важко було за два тижні підняти їхню фізику, психологію і склад награвати. З різних причин у нас складалося або не складалося. Декому, не називатиму прізвищ, досить того, що вони мають зараз. Якщо наших молодих гравців запросять гарні європейські футбольні клуби, у них зміниться менталітет, як це було з Шевченком. У нього менталітет не українського футболіста, а західного. Вони повинні самі ухвалити це рішення.

У футболістів повинно бути різноманіття гри. Коноплянку вже вивчили - те, що він любить зміщуватися до центру. Його вивчили. Ми йому пояснили, але в нього вже склався такий менталітет.

Про рівень фізичної підготовки гравців перед ЧС-2006 і ЧЄ-2012:

- Багато футболістів, людей 14-15, прийшли до нас у "нульовому" фізичному стані. Але ми зуміли це виправити. Тим, хто каже, що команда не вийшла на певний фізичний рівень, я можу дати дані наших фахівців, які підтвердять, що футболісти були готові на 100%. Інша річ, що деякі футболісти не змогли показати ці 100% з інших причин - особистих і психологічних. Ми вгадали з підготовкою, я не можу сказати, що команда не вийшла на якийсь рівень. Так, 2-3 футболісти не були готові на 100% із різних причин. Поговоріть із лікарями, з масажистами, вони підтвердять, що хлопці були готові.

Про шаманів:

Перед грою з Англією до мене прийшли два шамани. Кажуть: дайте грошей, а ми гарантуємо результат з Англією. Я сказав, що пишіть папір, і якщо перемоги не буде, то ви нам повернете гроші. Вони відмовилися. Можна вірити в УФО, але як можна гарантувати результат? За воротами шаманити чи що? Люди намагаються навіть на цьому щось заробити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram